Follow us:
 

Ny konceptrestaurant midt på Strøget


Restauranten har fået navnet Le Diamant fordi, at en Diamant er smuk, elegant og det ultimative symbol på skønhed og vi har indrettet vores lokaler derefter. Lokalerne er tegnet og designet af et meget anerkendt norsk arkitekt firma. Indretning af lokalerne har taget form med inspiration fra ejerne selv. Lokalerne er nyistandsat fra top til tå med lækre materialer som Galaxy granit. De gamle mure er sandblæste til et råt men stadig hyggeligt look, som respekterer husets gamle historie. Der er brugt tid og ressourcer på at indrette restauranten smukt og renovere bygningen både indvendigt og udvendigt.

Vores restaurant er en helt nyt koncept midt på Strøget i København.  Fra 1972  hed restauranten Le Cuisine -  Fra 1975 – 1996 overtog den italienske berømte restaurant Mama Rosa. Efterfølgende blev den solgt til forskellige tøjbutikker, hvor til slut overtog mobil3-butikken. Vi overtog lokalerne august  2011. Og efter en omfattende ombygning  åbnede vi ny restaurant d. 15.december 2011 med navnet Le Diamant. Vores koncept er primært Steaks & Sushi –  man kan desuden få  pasta, og lækre kød- og fiskeretter. Der er også burgere, salater og sandwich – alt sammen lavet med friske råvarer.

Køkkenet er åbent og fra det meste af restauranten kan man følge med i kokkenes arbejde. Har du lyst til at kigge med, når sushikokken tilbereder de lækre ruller, kan du sidde helt oppe i den flotte bar rundt om køkkenet. Der er også massere af højborde med barstole og selvfølgelig også almindelige, pænt opdækkede borde. Med en beliggenhed midt på Strøget er Le Diamant et oplagt sted til en pause midt i en shoppedag eller en hyggelig middag med venner og familie. Der er massere af pladser, samt udendørsservering.

Vi vil gøre vores bedste for, at det skal være en restaurant med en høj standard i mad, hyggelig atmosfære og med rimelige priser. Le Diamant er et hot sted at spise for få penge, så alle kan være med. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores flotte restaurant.

Mad ud af huset:  Fås som take away og til selskaber ud af huset.
Der er plads til både små og større selskaber.

For bordbestilling: klik her

Le Diamant
Østergade 59
1100 København K
Danmark  


 
Østergade 59 - 1100 København K - Telefon: 33 93 80 85 - www.lediamant.dk - info@lediamant.dk